Helena Kokko

KTM, MBA, Työnohjaaja,

Miska Oy:n toimitusjohtaja

Helena Kokko, KTM, MBA, työnohjaaja, toimii Miska Oy:n toimitusjohtajana. 

Helenan erityisosaamista on työyhteisöjen hyvinvoinnin lisäksi johtajien ja esimiesten viestintä- ja vuorovaikutus koulutukset. Johdon uraohjausten lisäksi erilaiset itsensä johtamiseen ja ryhmärooleihin liittyvät testit (mm. MBTI, Transaktioanalyysi, Belbin) ja osaamisen johtaminen ja kehittäminen kuuluvat käytössä oleviin työvälineisiin. 

Työyhteisöjen tilanteet ovat erilaisia; välillä tarvitaan työnohjausta, toisinaan muutosjohtamista ja osaamisen kehittämistä joissa välineinä käytetään mm. ilmapiirikartoituksia ja liikkeenjohdon konsultointia. Miska Oy:n tyytyväisiä asiakkaita ovat olleet mm.

> Siemens Osakeyhtiö

> Helsingin yliopisto

> Edupoli

> Capgemini Oy

> Mipro Oy

> Yhtyneet Kuvalehdet Oy

> Amiedu

> Cadpool Oy

> Keski-Suomen Liitto

> MMA

> Tietotekniikan Liitto 

Helena on myös kouluttanut projekti- ja palvelupäälliköitä ongelmaratkaisutekniikoiden ja projektijohtamisen kentällä. Myös JET, TEAT ja  T & K koulutukset kuuluvat Helenan osaamiskenttään. Näyttötutkintomestarin koulutus takaa myös laadukkaiden näyttöjen vastaanottamisen niin YAT:n, kuin JET:kin osalta.

Miska Oy on kouluttanut Helenan johdolla useita Työyhteisön kehittäjä – koulutuksia niin räätälöidysti yritysten tarpeisiin, kuin avoimenakin koulutuksena.

 

 >Koulutusohjelmat

 >Kaiku-koulutus

 >Yhteistyökumppanit

 >Koulutusfilosofia 

 >Kouluttajat