Eva Comét

Sopraano

 

> äänenkäyttö

Eva Comét on syntynyt Ruotsissa, Lundissa, varttunut Oskarshamnissa hyvin musiikintäyteisessä ympäristössä.

Jo hyvin nuorena hän soitti mm. kontrabassoa.

Päätettyään musiikin perusopinnot hän opiskeli Operastudio 67:ssä, jonka produktioissa hän on laulanut mm. Donna Annan ja Agathen roolit.

Eva on opiskellut myös esimerkiksi Berit Lindholmin, Birgit Stenbergin, Oren Brownin ja Ritva Eerolan johdolla.

Vuodesta 2002 Eva on asunut Suomessa. Tällä hetkellä Eva opiskelee Helsingin Ammattikorkeakoulu STADIAssa, jossa hänen lauluopinto-osionsa jatkuu Brita Margareta Brandtin ( Haverinen ) ohjauksessa. Hän valmistuu 2008.

Eva on konsertoinut sekä Ruotsissa että Suomessa. Vuonna 2003 hän lauloi Claran roolin Opera Vildmarkin tuottamassa Pasatierin oopperassa Signor Deluso.

Debyyttikonserttinsa Eva piti Espoossa, Sello-salissa, 2004 pianistinsa Tuula Hällströmin kanssa. Tämän jälkeen Eva on konsertoinut ahkerasti.

Syksyllä  2006 Eva lauloi Porin Oopperassa Iloisen lesken nimiroolin Hanna Glawarinina. 2007 hän oli varalla Lahden Oopperan La Bohemen Musettaksi.

Syksyllä 2007 Eva lauloi InTo-oopperan produktiossa Taikahuilu Ensimmäisen naisen roolin. Miskassa Eva kouluttaa äänenkäyttöä, oikeaa hengitystekniikkaa ja kokonaisvaltaista oman kehon käyttöä ilmaisussa. Evan opetuskielinä ovat myöskin ruotsi ja englanti.

 

 >Koulutusohjelmat

 >Kaiku-koulutus

 >Yhteistyökumppanit

 >Koulutusfilosofia 

 >Kouluttajat