Satu-Marjo Forsström

KM

 

> asiakaspalvelukoulutukset

> viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Satu-Marjo Forsström on hankkinut laajan opetus- ja koulutuskokemuksensa usealta eri alalta työskentelemällä erilaisten yritysten ja yhteisöjen palveluksessa. 

Satu-Marjo on toiminut Oy Rastor Ab:llä etäopettajana. Hänen tehtäviinsä kuului opiskelijoiden laajojen etätehtävien arviointi ja ohjaus (henkilöstön kehittäminen, luova ongelmanratkaisu, työhön perehdyttäminen ja viestintä- ja vuorovaikutustaidot) 

Valkeakoski-opistossa koulutussuunnittelijana ja kouluttajana hän työskenteli usean vuoden ajan. Satu-Marjon vahvat koulutukselliset osaamisalueensa ovat asiakaspalvelukoulutukset, puhe- ja viestintätaidot sekä maahanmuuttaja- ja työnhakukoulutukset. 

Kaupan alan asiantuntemuksensa hän on kasvattanut olemalla esimiestehtävissä usean vuoden ajan ja myöskin toiminut markkinointipäällikkönä USA:ssa tuonti- ja vientiyrityksessä. Hänen tehtäviinsä kuului asiakassuhteiden hoito mm. Saksaan, Ruotsiin, Espanjaan, Suomeen ja Viroon. 

Miskan kouluttajiin Satu-Marjo on kuulunut vuodesta 1996 lähtien. Alkuun  kouluttamalla maahanmuuttajia ja työttömiä. Nykyisin asiakaspalvelua ja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. 

Hänen  päätyönsä on tällä hetkellä Gens Oy:ssä myynti –ja koulutuspäällikkönä. Hänen tehtäviinsä kuuluu kokonaisvaltainen koulutusten suunnittelu markkinointi, myynti ja kouluttaminen. Yritys keskittyy nimenomaan perheyrityksiin ja perheyrittäjyyteen.

 >Koulutusohjelmat

 >Kaiku-koulutus

 >Yhteistyökumppanit

 >Koulutusfilosofia 

 >Kouluttajat